Mr0czny, chodzi Ci o sklep google play?
ORANGE !!! Czy ktoś na forum pracuje w ORANGE?
Zwiń
X
-
Tak Ci się ten nexus podoba? W Polsce nie ma go w oficjalnej sprzedaży - przed szereg wyszło RTV Euro Agd (przedsprzedaż), ale nie ukończyli
Tak na szybko Link do allegro
Komentarz
-
-
Boobass, heh 2400 polskie biznesmeny :P, no ale jak widać po aukcji głupich nie sieją :P
w google play jest 349€ a niemiecki MM i saturn maja je za 399€
podobać jak podobać ale nexus'y mają najlepszy soft bo prosto od google'a, zawsze najnowszy android niespaprany przez producenta telefonu. Pamiętam jak miałem SGS1 i z oficjalnego softu przesiałem się na CM9 kurde jaka to była szybkość w porównaniu do stocka.
Zakup chwilowo odpuściłem bo przesiadka z poprzedniego Nexusa (i9250) nie jest aż tak konieczna, poczekam na Nexusa 5 (chyba ze też będzie produkowany przez LG) to wtedy 6
Komentarz
-
-
@Mr0czny Kup euro Jak będę w niemczech i dam radę podjechać do mm bo saturna nie spotkałem to Ci mogę kupić"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
@up
sony Z zapowiada się ciekawie, może to być jeden z lepszych telefonów, cena na początku też ciekawa
@Mr0czny
Zmieniasz zadnie szybciej niż baba
Turbo trzeba oszczędzać to nie będzie trzeba zbierać kasy na nie. U mnie od nowości turbo w aucie a ma przejechane ponad 800tyś km"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Odgrzewam temat. Pod koniec maja kończy mi się umowa więc czas najwyższy się ogarnąć. Mamy jakiegoś '' dilera " Orange? Sprawa dotyczy umowy indywidualnej.Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
http://campaign.scania.com/v8/
Komentarz
-
-
A ja mam takie pytanko. W domu mam aferę z młodym. 04 maja doładowałem mu w Orange na kartę za 50 zł. Wczoraj dostał sms o braku środków. Po burzy znalazłem w necie (na stronie Orange na forum) info, że ludziom znikały środki z karty. Zadzwoniłem do Orange do BOK i uzyskałem info potwierdzające (przy pomocy nr telefonu i kodu PUK), że faktycznie w 2 dni zeszły środki na internet. tak jak odczytałem w telefonie. Czy jest możliwość sprawdzenia konkretnie na co (co było ściągane, przeglądane) w telefonie na kartę, tak jak w abonamencie? Na forum Orange ktoś pisał, że można się zalogować na tronie i sprawdzić. Ale jak dokonać logowania przy telefonie bez umowy, tylko na kartę?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado, Orange to konusy i złodzieje!
Nie krzycz na młodego, bo on nie jest niczemu winien :wink:
U mnie sytuacja wygląda następująco:
Korzystam cały czas z pakietów: Internet, Sms, rozmowy.
Nie zdażyła mi się sytuacja żebym nie miał jakiegoś pakietu, więc konta głównego nie pilnowałem, któregoś razu dostaję sms o treści "brak środków na koncie"
pomyślałem, że zapomniałem o pakiecie na internet, ale patrzę, pakiet ważny jeszcze tydzień i zostało coś ok 400mb transferu. sprawdziłem wszystkie pakiety (namiętnie utrzymuję kontakt z siecią plus :wink: ) no wszystko jest.
Po wyjaśnianiu całej sytuacji, okazało się, że pomimo aktywnego pakietu byłem rozliczany za internet z konta głównego sytuacja zdarzyła się 2 razy i za każdym razem ginęło z konta około 50zł...
Mi za każdym razem zwracali poniesione straty, no ale ja maiłem o tyle lepiej że cały czas pakiety internetowe mam, i za każdym razem pytałem się po co oferują pakiety skoro klientów rozliczają z konta głównego.
Zapytaj go czy nie wykupował pakietu na internet, podejrzewam, że pewnie wykupił i bez obaw korzystał z internetu tak jak ja :diabelski_usmiech
za 3-cim razem zmieniam sieć... :roll:
Co do kontroli:
Zgodnie z krokami
Ale tam za dużo nie sprawdzisz, tylko w jakich godzinach i w jakiej ilości szły środki...
Definicjowane jest to w sposób "Internet i OW"
Możesz zawsze porównać to co jest w bilingach i w telefonie.
ustawienia →użycie danych
Masz tam na co +/- szły dane
kolejnym punktem zaczepienia jest "pobrane pliki" w menu,
Myślę, że młody nie jest na tyle cwany, żeby to kasować :PKażdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Co sądzicie o takiej ofercie:
-no limit komórki i stacjonarne, sms, mms
-2giga internet
-400 minut w roamingu co miesiąc na wykonane i odebrane (często jestem za granicą i ta opcja bardzo mi pasuje)
-umowa 18mies, z czego za pierwsze 3 nie płacę
-aktywacja 10pln
-chcą za to 69pln miesięcznie bez telefonu
Kusi mnie ta oferta ze względu na te darmowe minuty w roamingu, bo to zawsze mi najbardziej podnosi rachunki. Po odliczeniu 3 darmowych miesięcy robi się z tego 57pln miesięcznie, jak myślicie warto w to wejść ?Było szybkie
2.0 TDI BKD 177km/402Nm by Aligator
CITROEN C5 III TOURER EXCLUSIVE
163HDI HYDRACTIVE 3+
Jest wycieczkowóz
VW Sharan 7n 2.0TDI 170km DSG
Komentarz
-
-
lukasiasty, Jak się nic nie zmieni to od wakacji odbierane w roamingu będą darmowe u wszystkich, a w przyszłym roku też mają być wychodzące.
Play miał z pół roku temu za 59zł tylko że odbierane w roamingu były nielimitowane, ale wychodzące normalnie płatne umowa też na 18mies i w kraju tak samo jak u Ciebie."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
dominik9420, dzięki - na pewno młody nic nie wykupił (raczej 100 % pewności). A że ogląda bajki na telefonie to wiem, tylko że w domu!!! i ma WI FI - więc to nie z konta powinno iść tylko przez operatora kablówki. Bajki oglądał zawsze i nigdy nie było tak, że sczyściło mu konto. Ale potwierdza to to, co czytałem na Orange forum - ludziom tez ginęły środki.
Może jest więc ktoś z ocp - ków, kto pracuje w Orange?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
do końca stycznia mam umowe w orange,
chcialbym np. przedlużyc umowę: bezlimitu smsy i rozmowy do wszystkich, min.2GB internetu
może ktoś może pomóc?ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Jakaś budżetowa propozycja dla dziecka, najlepiej bez limitów, operator dowolny, bez telefonu. Chodzi mi o abonament jakiś minimalny.OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
Komentarz